zaterdag 11 december 2010

Kattenmedewerkers voor het clubblad in pakken.

Allemaal moeten we mee helpen met het clubblad van de Taunus M club verzend klaar makken. Er zijn spelbrekers zo als ..., Capitein en Boris zij waren de bewakers tijdens het vervoer van Nijmegen naar Leiden. Capitein en Boris konden nog net mee boven op allerlei dozen. In de ene doos zaten de clubbladen, in de andere de kalenders. Tot  iets onder schouderhoogte was de wagen in alle hoeken en gaten gevuld met van alles wat mee moest. 
`s Avonds nadat Annemarie eerst met het karretje van de buren die de zware dozen niet aan kon om zo naar binnen te rijden ook maar een deel bowling wijzend de gang door keilde,  zodat wij, Speedy en ik vooral niet via de voordeur ontsnapten. Daarnaast werden we enigszins al tegen gehouden door de was tassen die Annemarie in de huiskamer deur had gezet. Gezien die deur niet echt dicht kan vanwege het speeltje van Speedy en Minoe wat er boven op zit geplakt.  Gingen Annemarie en Kees tegen 21 uur maar eens beginnen. Al zaten ze op de adres labels te wachten.  Ik had straf en was al naar buiten geknikkerd  ( Zie Nike is heel stout) 
Annemarie heeft eerst een hele hoeveelheid clubbladenplastic voorzien van 4 gaten met de perforator Daarna hebben ze de clubbladen met een kalender er in, in die plastic verpakt. Te veel maar Kees en Annemarie wisten toen nog niet hoeveel er verpakt moesten worden. Het was tegen 24 uur toen ze daar allemaal mee klaar waren.  Boris was de opzichter en bekeek het allemaal naast Annemarie terwijl Speedy de echt helper werd door dozen die nagenoeg leeg waren helemaal leeg te halen of erna nog eens te inspecter



Geen opmerkingen:

Een reactie posten