maandag 10 oktober 2011

Vandaag is deze kleine donder een jaar hier

Tja, het is al weer een jaar geleden dat Boris werd opgehaald ombij ons te komen wonen en dat deze kleine boef in diezelfde nacht voor de deur gevonden werd met Poek zijn thuiskomst. 
Maar vandaag is hij niet aan de spartaanse opvoeding van Annemarie  ontkomen en een stapje verder gekomen.
Het gaat nog niet soepel! Kees is te toegeeflijk dus stond het katteluikje steeds maar op een lintje open. Dat is met Annemarie haar komst voor dit weekend dus afgelopen. Daarvoor hadden ze vorig jaar net voor Speedy zijn komst geen dure petporte gekocht.  Naar een jaar is het luikje dus weer dicht in de winter. 
De hele zomer was het open voor de kleine Speedy.  Einde oefening om het luikje als een springhindernis te gebruiken. 
Tja, voor ons allemaal want nu moeten we weer denken aan poten en hoofd. Het was makkelijk in en uit lopen. Minoe en Boris hebben er geen moeite mee, Speedy, Poek en ik wel.  
Het is stoken tegen de bierkaai en ik wil een warm nestje net zo als Minoe, Poek, Boris en Speedy. 
Speedy, Poek en Minoe vechten ook nog om de bovenkant van het aquarium want de lamp van het aquarium geeft een hoop warmte en daarom liggen ze daar graag.
Boris en ik hebben een langharige vacht en maakt het niet zoveel uit. 


Poek was vandaag het weermannetje, der in en eruit. Daarnaast heeft 
hij  met Kees de Rode Ford Taunus 17 M P3 oldtimer klaar gemaakt voor een happening op het vliegveld Valkenburg van de Fehac. Deze foto zit Minoe er in want dat durft Poek nog niet echt. Alle andere auto's heeft hij geen probleem maar deze de trots van de baas is hij voorzichtig mee.


Nike 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten